Circuite Autorulote România

O excursie aproape de natură, comunități, istorie, tradiții, gastronomie etc., presupune orientarea către o vacanță cu autorulota (personală sau închiriată). Chiar dacă în multe țări europene infrastructura de campare și transport, dublată de o informare detaliată pare a fi alegerea ideală, vă propun o alternativă în care scopul principal al alegerii autorulotei vă oferă ceva ce în multe țări vestice nu găsești: natură sălbatică, păduri virgine, legende și tradiții unice, mistere, minuni și ciudățenii.
Puține din cele peste 12.000 de locuri deosebite din România, documentate de Guide-Romania, sunt cunoscute și mai puține marketate sau posibil a fi atinse, de către cei care doresc să ajungă la ele. Frumusețea locurilor din România poate fi descoperită, printr-un ghidaj profesionist dintr-o autorulotă, efectuat de un Ghid de AutoRulotă.


Asigurăm:

  • Organizarea de excursii tematice sau la cerere în locuri unice din România;
  • Ghidajul în marș, prin intermediul unor mijloace de comunicare care sunt instalate în AutoRulotele turiștilor, cu ajutorul cărora se vor prezenta continuu informații asupra obiectivelor care urmează să fie vizitate sau a obiectivelor din proximitatea drumului parcurs de către turist, despre tradițiile zonelor, despre gastronomie, despre legende și mituri locale;
  • Ghidajul la obiectivele care sunt vizitate, conform  itinerarului sau la dorința turiștilor (astfel încât suntem foarte flexibili în a răspunde interesului turiștilor);
  • Asistența în perioada de campare sau în timpul întregii excursii;
  • Consultanță și consiliere (inclusiv telefonică) pentru excursii cu autorulota în România, drumuri, campinguri, campare off camping, obiective, activități și evenimente.

Experiența de AutoRulotist ne permite să alegem alte trasee decât cele posibil a fi parcurse de rulotiști, cu un grad de dificultate mai ridicat, dar fără a depăși capacitățile specifice unei autorulote.